Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 KVANTUMGYÓGYÍTÁS OTTHONUNKBAN!

VEGYE KÉZBE  cemmed-logo_kekhatter.jpg  CSALÁDJA EGÉSZSÉGÉT!

 

 

 Az "Élet hullámai"

CEMMED családgyógyász

orvostechnikai készülék    

 

 

 

A CEMMED készülékek az Extrém Magas Frekvenciájú (EMF) milliméteres hullámok tartományában működnek. 

Ilyen alacsony intenzitású rádiójeleket csak élő organizmusok generálnak. 

 

A BioTrEM – technológiát képviselő készülékeket maga a szervezet irányítja a biojelek szintjén. Mindezt Zs. Alfjorov Nobel-díjas fizikus találmányának, a nanotechnológiával készült SiGe összetételű szupergyors, intelligens bioparametrikus félvezetőnek köszönheti, mellyel sikerült az elektromos töltés mozgékonyságát (gyorsaságát) és az „emlékezetre való képességet” fokozni.

A készülékek a kezelés teljes ideje alatt folyamatosan kommunikálnak a szervezettel, és a pillanatnyi állapotnak megfelelő jel korrekciót végzik.

 

Alkalmasak stresszkezelésre, az egészséges sejtekre jellemző biorezgéssel feltölteni az otthon légterét, az ivóvizet, az ételeket, bioinformációs kezelésre.  A készülékeket a szervezet irányítja, multifunkciósak és bárhol használhatóak.  

Eredményesen alkalmazhatóak: a betegségek megelőzésében, gyógyításában, a kozmetológiában (bőrfiatalítás, méregtelenítés, hajápolás, testsúlycsökkentés). 

 

Érdeklődni:

 Magyar Mónika

06 30 33 55 775

 

Családgyógyászat XXI. században !
 
 
 betegsegek-megelozese.jpg 
 
A Viasat3 EgészségŐr c. műsorában 2012.június 24-én voltunk.
  
A rólunk szóló rész 04.51 másodpercnél kezdődik és 08.50-ig tart.

A téma: Cukorbetegség szemszövődményének sikeres kezelése a Triomed készülékekkel :  http://www.youtube.com/watch?v=gFQ8or2tago

 

 betegsegek-kezelese.jpg

Az orosz Cemmed Családgyógyász Társaság Triomed készülékei elektromágneses stimulátorok, orvostechnikai eszközök.

 

A  készülékek az emberi bőr felületére lágy, ártalmatlan alacsony frekvenciájú (0,05 mkVt/négyzetcentiméter) modulált, pulzáló elektromágneses sugárzással hatnak a milliméteres és infravörös tartományban.

 

Funkcionális zavar esetén  a milliméteres hullámok hatására az emberi szervezet rendkívüli mértékben frekvencia függővé és az egész testfelületre kiterjedően rezonancia érzékennyé válik.

 

 

 

A bőrérzékelők által elnyelt milliméter sugárzásnak enyhe stimuláló hatása van a vegetatív, endokrin és immunrendszerre.

 

 

A készülékek a központi idegrendszeren keresztül képesek közvetlen hatást gyakorolni bármely szervünk funkcionális aktivitására és a szervezetet felépítő sejtek stimulálására, melynek során kiváltja az immun kompetens sejtek reakcióját.

 

A készülékekbe beépített Szilícium-Germánium félvezető, mint bio-parametrikus sugárzó lehetővé teszi a bioobjektumról a mm-es tartományban érkező információs-irányító jelek vételét és erősítését, amelyek sejtszinten stimulálják a regenerációs folyamatokat.

 

 

 

Az elektromágneses mező energiája a sugárzók segítségével  jut a biológiai objektumra, egyidejűleg és reális időben korrigálva a fiziológiai folyamatokat. A sugárzókkal az akupunktúrás és bioaktív pontokon végezzük az előre meghatározott kúraszerű kezeléseket. A készülékek Biotrem-technológiája tulajdonképpen az elektromágneses jel biológiailag irányított transzdukciója.

 

A készülékeket a szervezet irányítja, multifunkciósak és bárhol használhatóak. 

 

 

 

 

Alkalmasak az egészséges sejtekre jellemző biorezgéssel feltölteni az otthon légterét, az ivóvizet és az ételeket.  Ennek hatására a szervezet adaptálódik a környezethez, kivédve annak káros hatásait.

A készülék alkalmazásával tehermentesítjük az immunrendszert, ami az egészség megőrzését eredményezi. 

 

A készülékek infra sugárzókkal rendelkeznek.

 

 

Eredményesen alkalmazhatóak a betegségek megelőzésében, gyógyításában, elsősegély esetén az orvosi segítség megérkezéséig és a kozmetológiában (bőrfiatalítás, méregtelenítés, hajápolás, testsúlycsökkentés).

 

 

A készülékek az Extrém Magas Frekvenciájú (EMF) milliméteres hullámok tartományában működnek. Ilyen alacsony intenzitású rádiójeleket csak élő organizmusok generálnak.    

A BioTrEM – technológiát képviselő készülékeket maga a szervezet irányítja a biojelek szintjén. Mindezt Zs. Alfjorov Nobel-díjas fizikus találmányának, a nanotechnológiával készült  SiGe összetételű szupergyors, intelligens bioparametrikus félvezetőnek köszönheti, mellyel sikerült az elektromos töltés mozgékonyságát (gyorsaságát) és az „emlékezetre való képességet” fokozni.

 Ennek köszönhetően:

- A világon egyedülálló módon a kezelés teljes ideje alatt az aktuális állapotnak megfelelő dinamikus kommunikáció valósul meg sejtszinten a szervezet és a készülékek között.

- A hatékonyságot az állandó biológiai válasz révén valósítja meg az élő szervezetre való egyéni ráhangolódás, valamint a készülék által a kezelés hatására változó hiteles elektromágneses kópia ciklikus rögzítése és visszasugárzása által. Egy-egy ilyen ciklus a másodperc tört része alatt történik.  

- A szervezetben sejtszinten törli a betegség kódját és azt az egészség kódjára hangolja át.

- A technológia automatikusan a keleti metafizikai megközelítés, vagyis az Öt Elem Tana szerint kezeli a szervezetet.

- Először válik lehetővé a téren át is megvalósuló milliméteres kezelés.

- Elektronikus antibiotikum hatás.

 

Új elvű egyénre szabott bioinformációs terápia 

és kvantum-gyógyászat otthonunkban!

 

Részletfizetési lehetőség!

Részletes információért hívja a 06 30 314 5229-es telefonszámot, vagy írjon az info@cemmed.hu  e-mail címre.

A készülékek egészségpénztári kártyával is megvásárolhatóak!

 

HOLISZTIKUS GYÓGYÁSZAT 

VAN MÁS ÚT AZ EGÉSZSÉGHEZ!
 

MIÉRT A TRIOMED KÉSZÜLÉK A JÓ VÁLASZTÁS?

- mert hatékonyságát klinikai vizsgálatok, és 20 éves klinikai tapasztalat  igazolja,

- mert a legmagasabb szintű orvostechnikai eszköz minősítését CE tanúsítvány bizonyítja,

- mert az orvosok, természetgyógyászok, sportolók, és magánemberek is teljes biztonsággal alkalmazhatják,

- mert természetes módon, mellékhatások nélkül érhető el jelentős terápiás eredmény,

- mert egészségessé varázsolja a teret, ahol Ön tartózkodik, a vizet, amit Ön elfogyaszt,

- mert  a sejt frekvencia tartományában működik,

- mert minden embert egyéni módon, az aktuális állapotnak megfelelően kezel,

- mert a kezelés alatt automatikusan változtat a programon, és mindig az éppen szükséges

biojeleket adja a szervezetnek,

- mert multifunkciós,

- mert bárhol, és bármikor alkalmazható,

- mert részletre is megvásárolható,

 - mert az egészségpénztárak 100%-ban visszafizetik a vételárát.

 

  

 

 M I B E N  S E G Í T ?

 

 Vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek

 Felejtse el a fejfájást, a szédülést és a veszélyes vérnyomás-ingadozásokat!

A Triomed készülékek és sugárzók segítségével helyreáll az erek működése és normalizálódik a vérnyomás. Javul a kapillárisok áteresztőképessége és a vér áramlási tulajdonságai. Kiegészítő kezelésként alkalmazható isémiás szívbetegségben, infarktus utókezelésében, a szívizmot és az endokardiumot érintő betegségeknél és szívritmuszavar esetén.

Tapasztalat:  S. N.

"36 éves vagyok, és 14 éve szedek gyógyszert a szívemre napi rendszerességgel. Novemberben szívbillentyű cserét javasoltak az orvosok. Decemberben kezdtem el használni a Triomed-et és a Harmonizátor-t párhuzamosan. Amarantova doktornő első előadásán kaptam egy egyéni terápiás javaslatot. A műtét előtt még egy szívultrahangos vizsgálatra el kellett mennem, de ekkor még csak három hete alkalmaztam a speciális terápiát. Vizsgálat közben közölte velem az orvos, hogy elromlott a gép, ezért még egyszer megnéz, mert valami nem stimmel. Naná, hogy a gépnek semmi baja nem volt, ugyanúgy mint a szívemnek sem!!! A monitorra mutogatva kicsit hebegve mondta, ő most azt látja, hogy semmilyen műtétre nincs szükség, sőt a gyógyszert is elkezdhetem fokozatosan abbahagyni. Azt mondta: "én inkább meg sem kérdezem, hogy mi történt önnel az elmúlt egy hónapban" és kicsit zavartan, de határozottan mosolygott."

Tapasztalat: P.K.

"A férjem magas vérnyomása teljes mértékben rendeződött! Képzeljétek el, gyógyszert szedett rá, aztán amikor elkezdtük használni a Harmonizátor-t, a kezelés ideje alatt nem szedte. Pár hétig kezeltem a Harmonizátor-ral még tavasz elején, és azóta is normális a vérnyomása, pedig kávézik is."

 Cukorbetegség

Javítsa állapotát és előzze meg a cukorbetegség szövődményeit a Triomed készülékekkel!

Alkalmazza a készülékeket az I. és II. típusú cukorbetegség kezelésére. A kezelés során optimalizálódnak az anyagcsere-folyamatok és a hasnyálmirigy inzulin termelése. A vérkeringés javításával csökken a szövődmények kialakulásának a gyakorisága. A lábszárfekély és a cukorbetegség okozta szemszövődmények kezelésében pozitív tapasztalatok igazolják a Triomed készülékek hatékonyságát.

Tapasztalat: H.V.

"Négy éves korom óta cukorbeteg vagyok. Nagyon súlyos szemfenéki bevérzésem volt, csak homályt láttam. Meg akartak operálni, de nem garantáltak semmit az orvosok. Ekkor ajánlotta figyelmembe egy ismerősöm a Triomed készüléket és Harmonizátor-t és ezért örökre hálás leszek neki. Speciális kezelési programot kaptam három hónapra előre egy állapotfelmérés után. Egy hónap után reggel már 1-2 órára kitisztult a látásom. Most két és fél hónap múlt el, és már kristály tisztán látok. Hát mondja valaki, hogy nem csodálatos ez a készülék!!! Most már az egész család használja és szereti."

 http://www.youtube.com/embed/gFQ8or2tago         4:38 - 8:50 percig

 

Ízületi betegségek

 Szabaduljon meg a duzzadt, fájdalmas és nehezen mozgó ízületektől!

A Triomed készülékek javítják a vázrendszer vérkeringését és az izomrendszer állapotát. Serkentik az anyagcsere-folyamatokat és a regenerációt. Elősegítik az ödéma felszívódását. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és izomlazító hatásúak. A készülékek alkalmazása ajánlott az ízületek és az izmok gyulladás, sérülés és artrózis okozta betegségeinek a kezelésére. 

Tapasztalat: V. Sz.

"19 éve kezdődtek a végtag fájdalmaim. Sajnos reumatoid artritiszt diagnosztizáltak. Mindkét kezemet, illetve a jobb lábamat megműtötték. Az elmúlt években, hónapokban fájdalmaim felerősödtek, a reggelenkénti ízületi merevség egyre hosszabb ideig tartott. Reggelente a férjem segítségével sikerült felöltöznöm. A kollégámtól hallottam először a Triomed készülékről. A Triomed készülékkel készített nekem strukturált, programozott sót, elmondta, hogy ha a fejem alá teszem, illetve a fájó testrészre,segíteni fog. Szkeptikus lévén, nem igazán vettem komolyan. Egy alkalommal azért TV nézés közben használtam a szövet zacskóban lévő sót. Nem éreztem semmi változást, ezért letettem és meg is feledkeztem róla. Két-három hét után kezdtem magam jobban érezni, az éles fájdalmak enyhültek, az éjszakákat is átaludtam. Aki ismeri ezt a betegséget, az tudja, hogy vannak jobb napok, aztán jönnek a még keményebb napok. Most ez nem így történt. Nagyon boldog voltam, nem értettem, hogy mitől van ez.  A férjem megmutatta, hogy a tudtom nélkül a párnám alá tette a sót, mert már nem bírta nézni a szenvedésemet. Ez nem "placebo" hatás volt."

 

Tapasztalat: T.Cs.M.

"Kb. 45 éves férfit kezeltem, aki alig bírt felmászni a masszőrágyra, ugyanis a keresztcsontnál beállt a dereka. Megcsináltam a holisztikus masszázs mellé a kezelést. Három út stresszoldás az 1-es sugárzóval. A 2-es sugárzóval levettem az információt a fájó testrészről és strukturált vízre és sóra tettem. Kértem, hogy a sót éjszakára kösse rá  a fájó testrészre. A 11+5 perces programot is megcsináltam. Másnap jött a köszönő SMS, hogy teljesen ki tudott egyenesedni és már jól van. Nem kellett több kezelés. Ugyanezt a kezelést végeztem el egy kb. 30 éves férfinál és az eredmény ugyanez volt."

A vese és a húgyutak betegségei

A gyakori, görcsös fájdalommal kísért vizelési inger a múlté!

A Triomed készülékek javítják a vese és a húgyutak vérkeringését, az anyagcsere folyamatokat és elősegítik a regenerációt. A kezelés során - különösen a bioinformációs terápia egyidejű alkalmazásával - gyorsan csökken a fájdalom és hamar megszűnik a kínzó fájdalommal kísért vizelési inger. A készülékek használata ajánlott akut és krónikus  vesegyulladás, a húgyhólyag és a húgyutak gyulladásos megbetegedései, vesekő, a vese autóimmun megbetegedései és a vesét érintő toxikus behatások esetén.

Tapasztalat: K.E.

"Febr. elején kértem személyre szóló tanácsot a bal oldali vese cysták és a jobb oldali vesekő és pangás Triomed készülékkel való kezelésére. A tanácsokat következetesen betartottam. Eredményéről örömmel adok hírt. A mai napon történt kontrasztanyagos vizsgálat szerint az ultrahang-al kimutatott cysták eltűntek, a vesekő nem mutatható ki és a pangás is megszűnt. Számomra ez a legszebb nőnapi ajándék."

 Tapasztalat: G. Gy-né

"Több éve fennálló vese alulműködést kezeltem az 1-es sugárzóval, majd a 2-es sugárzóval levett információt a sugárzó vesetájékra történt rögzítésével alkalmaztam 2 napon keresztül. A biorezonanciás mérés ezek után normális vese értéket mutatott."

 

 Az emésztőrendszer betegségei

Ne engedje, hogy a puffadás, rossz emésztés, a gyomor és egyéb emésztőrendszeri fájdalmak és panaszok megnehezítsék a mindennapjait!

A Triomed készülékek gyorsan megszabadítják ezektől a kellemetlen tünetektől.A szervezet természetes egyensúlyi állapotának visszaállításával rendeződik az emésztés, a gyomor- és bélműködés. Serkenti a májsejtekben az anyagcserét és a regenerációs folyamatokat. Optimalizálja az epeképződést és kiválasztást. A készülékek használata ajánlott fokozott gyomorsav elválasztás, nyelőcső reflux és az emésztőrendszer gyulladásos betegségeinek a kezelésére.

Tapasztalat: B. Sz.

"Kb. 15 éve tartó reflux betegségemből sikerült meggyógyulnom a Harmonizátor segítségével. Fekélyes volt a nyelőcsövem, már a víz fogyasztása is fájdalmat okozott. 10 nap intenzív alkalmazás következtében teljesen tünet- és panaszmentes lettem. A refluxom mára a múlté."

Tapasztalat: B.K.

"Napok óta nagyon fájt a gyomorszájam és annak környéke. Nem tudtam már enni sem. 1,5 dl strukturált víz elfogyasztása után pár perc múlva annyira enyhült a fájdalmam, hogy szinte már nem is volt észlelhető."

Tapasztalat: T.A.

"Erős szorulásos panaszaim voltak. A Triomed készülék 1-es sugárzójával kezelem magam a köldök körül az óramutató járásával megegyező irányban. Naponta többször strukturált vizet fogyasztok. A kezelés harmadik napjától szükségtelenné vált a hashajtók szedése."

 

A légzőrendszer betegségei

Számoljon le a kínzó köhögéssel!

A Triomed készülékekek megszüntetik a gyulladást és a fokozott váladék képződést. Segítik a kórosan felszaporodott váladék kiürülését a légutakból. Javul a mikrokeringés. A készülékek oxigén-el dúsítják a szöveteket, így csökken az oxigén hiány. A készülékek alkalmasak a gyulladásos és az asztmatikus betegségek kúraszerű kezelésére.

Tapasztalat: Dr.B.R. 

"A Triomed 2-es fej használatát javaslom a gyermekek kezelésénél, én is használom. A kislányom amióta iskolás folyamatosan náthával küzd. Neki szoktam reggelenként felébredés előtt a kettes fejjel megsugarazni a kényes helyeket: az orr mindkét felét, a homloküreget és egyesével az arcüregeket 1,5-1,5 percig. Utána a 2-es sugárzón lévő információt ráteszem az aznapi strukturált víz adagjára, amit az iskolába visz és amit egész nap megiszik. Plusz mostanában az influenza szezon kezdetén egy oltóanyagot is beszereztem, és minden nap az ő vizét kezelem az aktuális védőoltásról levett információval. Így nem kell megszúrni, de a védettséget élvezheti."

Tapasztalat: V.V.

"Lázzal és erős köhögéssel járó felső légúti gyulladásom volt. Nagyon fájt a torkom és a nyaki nyirokcsomóim bedagadtak. A Triomed Compact-ot használtam a megfelelő bioaktív pontokat kezelve. Az orrváladékról óránként levettem az információt és azt strukturált vízre vittem át, amit ezután megittam. Ugyanezzel a technikával orrcseppet készítettem magamnak. Az arcüregek felett a készülék infravörös programját használtam. Egy nap után már nem voltam lázas és nagymértékben csökkent az orrváladékozás és a köhögés. A második napon szinta tünetmentes lettem."

 

 Bőrbetegségek

Szabaduljon meg mások rosszalló tekintetétől és a kellemetlen bőrhibáktól!

A gyulladás, az ekcéma, a pikkelysömör és a bőrön jelentkező allergiás kiütések és foltok hatékonyan kezelhetőek a Triomed készülékekkel. A kezelés során a méregtelenítő, a stresszoldó és a bioinformációs terápia nagymértékben fokozza a kúraszerű kezelések hatékonyságát.

Tapasztalat: Dr. Sz.I.

"25 éve fennálló pikkelysömörben és ennek szövődményeként sokízületi gyulladásban szenvedek.  Az elmúlt évben az állapotom kritikussá vált. A bőrelváltozások felerősödtek és az ízületi fájdalmak és a térdeimen fellépő duzzanatok miatt hét hónapig járóképtelen állapotba kerültem. Az orvosi kezelések  szinte minden fajtáját (non-szteroid fájdalomcsillapítók, szteroidok, ízületi folyadék lecsapolása, fizioterápia, fürdőkezelés) alkalmazták a kollégák, sajnos eredménytelenül. Az ízületi folyadék újra és újra felszaporodott és ennek következtében járni sem tudtam. Egy munkatársamtól értesültem a Triomed készülékekről és az önálló sugárzókról. Először a Csonterő önálló sugárzót használtam a duzzadt térdízületemre helyezve napi 2-szer 20 percig, plusz a sugárzóról átvittem az információt vízre, amivel lespricceltem a térdeimet. Négy nap után a csodával határos módon a térdízületi duzzanatok és a fájdalom oly mértékben csökkentek, hogy újra tudtam járni. Ezek után természetesen megvásároltam a készülékeket és azóta is alkalmazom a kúraszerű kezeléseket, illetve az információs sóterápiát  az ízületeimre. Azóta az állapotom nagymértékben javult. Megszűntek a fájdalmaim és az ízületi duzzanatok. Eltűntek a pikkelysömörös bőrelváltozások, és ősszel a parlagfű allergiám sem jelentkezett. Azóta a családom is kiváló eredménnyel használja a készülékeket, én pedig szószólója lettem ennek a csodálatos új elvű gyógymódnak."

 

 Idegrendszeri betegségek

Győzze le a stressz és depresszió állapotát!

A kezelések normalizálják a központi idegrendszer aktivációját és harmonizálják a vegetatív idegrendszer működését. A jobb és bal agyfélteke harmonizálásával javul az agyi kapacitás. A betegségek leggyakoribb kiváltó tényezője és a gyógyulás akadályozója a stressz. A Triomed készülék stresszoldó üzemmódjai megvédik a szív- és érrendszert, az emésztőszerveket, a központi és perifériás idegrendszert a stressz okozta károsodástól. Ajánlott idegesség, ingerültség, fáradékonyság és alvászavar esetén. 

Tapasztalat: Dr. B. R.

"A Triomed  2-es kezelőfejet jellemzően két dologra használom: vizet strukturálok vele, és a stresszoldó pontot kezelem a szokásos helyén, jobb alkar, csuklótól négy harántujjra. Az első találkozásom a Triomed-el is ily módon történt, amikor is másfél éve terápiarezisztens és semmilyen módon nem szüntethető magas hangú fülcsengésemmel az általam igen nagyra becsült biorezonanciával foglalkozó szakemberhez kerültem (Tivald Péterné, Gyöngyi parabolikus doktor). Ő ajánlotta a fülcsengésem kezelésére a Triomed 1-es fejjel naponta 10 percig kezelni a már említett stresszoldó ponton. A harmadik kezelés után este hirtelen azt vettem észre, hogy lefekvéskor "egyedül vagyok a fejemben"  elhallgatott a sípolás, a csengés, csak a csönd "hallatszott". Ezt a fülcsengést egészen eddig semmivel sem tudtam elhallgattatni (Betaserc, Cavinton, egyéb értágítók stb.). Ekkor határoztam el, hogy én is vásárolok egy ilyen készüléket. Ezt azóta is használom napi rendszerességgel stresszoldásra, és a fülcsengésem csak akkor tér vissza, ha több napot kihagyok ebből a kezelésből."

Tapasztalat: T.A.

"Üzletember lévén, nagyon stresszes az életem. Gyakori pánikrohamaim voltak. Gyógyszert nem akartam szedni, hiszen tudtam, hogy a rohamoknak egyértelműen a stresszes életem az oka. Megvásároltam a Delfin önálló sugárzót. Naponta 2-szer 1 órát hordom a sugárzót a nyakamban. Amióta a sugárzóval "együtt élek" teljesen elmúltak a pánikrohamaim."

 

 Nőgyógyászati betegségek

Felejtse el a klímax és a nőgyógyászati gyulladások kellemetlen tüneteit! 

Helyezze fókuszba a termékenységet és a szexuális egészséget!

A Triomed készülékek hatékonyan alkalmazhatóak terhességben, szüléskor, a női betegségek kezelésére és a termékenység fokozására. Kiküszöbölik a technogén elektromágneses sugárzások és egyéb stressztényezők szervezetre gyakorolt negatív következményeit. A készülékekkel hatékonyan kezelhetőek a myomák, a cysták, az endometriosis, a menstruációs görcsök és zavarok, a petefészek, a méh és a mell gyulladásos betegségei és a frigiditás.

Tapasztalat:  T.Cs.M.

"Első kezelésem saját magamon hét éve lévő cisztám volt a bal mellemben. Stresszoldás, levettem az információt a cisztáról és strukturált vízre tettem. Egy éjszaka rajta hagytam a sugárzót a cisztán. Két hónap múlva mentem a vizsgálatra, ahol kiderült, hogy eltűnt a cisztám. Azóta is jól vagyok."

 Gyermekbetegségek 

Az iskolából való állandó hiányzás már a múlté!

A Triomed készülékekkel természetes módon és mellékhatások nélkül előzheti meg a betegségeket. A környezet káros hatásaival szemben növelheti gyermeke ellenálló képességét és erősítheti immunrendszerét. A készülékek használatát emésztési és bélproblémák, felső légúti gyulladások, krónikus köhögés, láz, hidegrázás és a paraziták elleni kezelés esetén ajánljuk.

 Tapasztalat: Dr.Sz.I.

"Fül-orr-gégészként gyakran találkozom a gyermekek állandóan visszatérő felsőlégúti gyulladásos betegségével. A Triomed készülékek kíméletes, mellékhatások nélküli új elvű kezelési gyógymódot kínálnak. Az öngyógyító folyamatok beindításának segítségével, és a bioinformációs  kezelés alkalmazásával gyors és hatékony gyógyulás érhető el az antibiotikus terápia teljes mellőzésével. A gyors gyógyulás nagy jelentőségű, hiszen a felső légúti fertőzések szövődményei (középfülgyulladás, arcüreggyulladás, stb.) a készülékek használatával megelőzhetőek. Emellett a technológia jelentőségét az oltóanyagokról való információ átvitelének a lehetősége adja."

Tapasztalat: B.K.

"Családunk (három kisgyerekünk van) január óta használja a Harmonizátor-t és a Triomed-et. Legnagyobb örömünk a hat és fél éves fiunknál ért bennünket, akinél három éve küzdöttünk az asztmával. Az utóbbi időben már 2-3 hete volt nehézlégzése. Január óta minden este egyszer nyakába akasztja a Harmonizátor 2-es stresszoldó programját, és azóta nem volt nehézlégzése!!! Tudtuk, hogy lelki eredetű, de nem gondoltuk, hogy ilyen egyszerűen megoldható. Csodálatos öröm ez számunkra. Köszönjük! A Triomed-el öt óra(!) alatt túl voltam egy lázas (talán influenza) betegségen. A gyerekek is hasonlóképpen. Három ponton alkalmaztam 10-10 percet: könyök fölött, térdhajlatban és a bokacsont mellett. Öt óra eltelte után semmi bajom sem volt, pedig igen cudarul indult a láz."

 

Daganatos betegségek

Győzze le a betegségét!

A Triomed készülékek enyhítik a daganatos betegségek tüneteit, javítják az életminőséget. Hatásukra csökken a fájdalom, a gyulladás, az ödéma és a szervezet elsavasodása. A szervezet oxigenizálódik, energetizálódik, nő az antioxidáns hatás és beindul a méregtelenítés. Csökken a stressz és oldódnak a pszichotraumák. Enyhülnek a kemoterápia mellékhatásai és csökken a daganat kiújulása és az áttétek kialakulása.

Tapasztalat: T.P-né

"Fiamnál egy általános vérvételnél myeloid leukémiát diagnosztizáltak. Az első sokk után kértem Ildikót, hogy kérjen kezelési útmutatást a betegséggel kapcsolatban. Amit hála neki, gyorsan meg is kaptunk, mert  már akkor fél éve rendelkeztem a készülékkel. Az oxigén sugárzót megvettem, mivel a vérkezelés ezzel a leghatékonyabb. Elkezdtük a kezelést és már az első kontroll vérvétel jó eredménnyel járt. A kezeléseket az adott időpontokban elvégeztük. A csontvelő- és véreredményei azóta is jók. Egy gyógyszer szedését még nem mertük abbahagyni, de tünetmentes az egyetlen gyermekem."

 Elsősegély

Minden pillanat számít!

A Triomed készülékekkel gyorsan és hatékonyan csökkenthetjük a hirtelen fellépő agyérgörcs, infarktus, alacsony, illetve magas vérnyomás, láz, hidegrázás, sérülés, törés, asztmás roham, emésztési és bélproblémák, epilepszia és égés szövődményeit. Hatásukra csökken a fájdalom, javul a keringés és nő a szervezet oxigén ellátása. Csökken a hányás és a hasmenés. Csillapodik a láz és csökkennek a görcsök. Csillapul a vérzés és a sérülések gyorsabban regenerálódnak.

Tapasztalat: H.I.

"Szeretnék veletek megosztani néhány eredményt: Szabálytalan pulzus és feszültség oldása: Triomed 2-es sugárzóval 10+5 percig kezeltük a radiális pulzust, majd a jobb vállizületet hátulról. A pulzus azonnal normalizálódott, a feszültség pedig oldódott.

Epefájdalom oldása: az epe felületéről, ott ahol a legerősebb volt a fájdalom, levettem az információt, majd fürdősóra átvittem és a fürdővízben feloldottam. Tíz perces fürdő után a fájdalom sokat enyhült."

A BioTrEM-technológia védjegyzett az Európai Unióban.

Az Európai tanúsítvány: TÜV NORD, reg. szám: TNP/MDD0017/3547/2012

Néhány az utóbbi évek elismerései közül:

- A BioTrEM-technológia kifejlesztéséért az Európia Természettudományi Akadémia az" Arany Sas Kitüntetés"-t adományozta. (2010. Hannover)

- Az Összoroszországi III. évezred védjegye, a XXI. század "Arany Fokozatú Kiváló Minőségű Terméke" elismerés.

http://www.cemmed.hu/#/hun/main/ 

 

 

  MEGVÁSÁROLHATÓ:

     Magyar Mónika

06 30/33 55 775

 sportoloknak.jpg 

 

 

 

 

 

Hatásmechanizmus

A hatásmechanizmus kidolgozói: N. Gyevjatkov akadémikus, illetve M. B. Golant és munkatársai (1990) 

A fő elméleti irányvonalak:

  • Az élőlények milliméteres hullámokat bocsátanak ki.
  • A szervezet a saját milliméteres sugárzását az alkalmazkodó és regeneráló folyamatainak az irányítására és szabályozására használja.
  • Különbség van a szervezet egészséges és beteg rezgése között.
  • A készülék sugárzása imitálva a biológiai objektum saját rezgéseit, szinkronizáló hatást gyakorol, melynek következtében helyreáll az intenzitásban és frekvenciában megfelelő rezgés, mely az egészséges szervezet jellemzője.

A kísérletek során felfedezték, hogy a különböző frekvenciájú mm-es hullámok iránt nem azonos az érzékenysége a vízben oldott hidratált Kálium- és Nátrium ionnak. Miután az élő szervezetben végbemenő folyamatok többsége a sejt Kálium- Nátrium pumpájának munkájától függ, milliméteres hullámhosszúságú EMF - jelekkel lehetséges irányítani a szervezet különböző folyamatainak működését. 

A milliméteres elektromágneses hullámok és a biológiai objektum kölcsönhatásának jellegzetességei:

  • Csak az EMF - tartomány mm-es hullámai képesek olyan akusztiko-elektromos hullámokat létrehozni a sejtmembrán kettős rétegében, ami hatással van a sejtben végbemenő folyamatokra.
  • A mm-es hullámok a más frekvenciájú rezgéseknél sokkal hamarabb nyelődnek el a sok nedvességet tartalmazó emberi bőrben.
  • A Föld atmoszférájában jelentős mennyiségű mm-es hullám nyelődik el a vízpára és a molekuláris oxigén által, amely az evolúció során megvédte az élő organizmusokat a külső elektromágnese mezők hatásaitól.
  • A bőr mikro-anatómiai egyenetlensége egyenesen arányos a milliméteres sugárzás hullámhosszával.
  • Kimutatták, hogy az emberi szervezet bármilyen funkcionális sérülés esetén rendkívüli módon rezonancia-érzékennyé válik a milliméteres sugárzás iránt, amit a bőr felületén is lehet lokalizálni.

 

A KÉSZÜLÉKEK 

harm_000.png

 

1.) HARMONIZÁTOR – TRIOMED CGI
Multifunkciós, aktív elektromágneses stimulációs készülék, melyet használhatunk otthonunkban, munkahelyünkön vagy akár vezetés közben a betegségek megelőzése, a heveny és idült betegségek kezelése, utókezelése és a rehabilitáció érdekében. Feladata az élő szervezet energo-információs vázának védelme a környezet káros hatásai ellen. Sejtszinten, az "élet hullámaival" állítja helyre a szervezet információs irányító rendszerének működését, visszaállítja a sejtek genetikai emlékezetét.

 

A készülék alkalmazása során: - javítjuk a szervezet ellenállóképességét, - erősödik az immunrendszer,  - nő a streszz ellenálló képesség,  - az egészség rezgéseivel töltjük fel vizünket és  élelmiszerünket.
 
A KÉSZÜLÉK HÁROM ÜZEMMÓDBAN DOLGOZIK.
* HARMÓNIA ÜZEMMÓD – BioTrEM hatás a térben. Jellemzője: A Harmónia programban azok az alacsony frekvenciájú modulációk kapcsolódnak be, melyek a vegetatív idegrendszer két részét – a szimpatikus és paraszimpatikus rendszert, valamint a jobb és a bal agyfélteke kapcsolatát harmonizálják. Visszaállítják a sejtek genetikai emlékezetét.

 

Hatása: - elektroszmog elleni védelem (számítógépek, mobiltelefonok, káros földsugárzás,  stb.), - adaptáció a megváltozott – és örökösen változó környezethez,
- radioprotektor-hatás (radiáció elleni védelem), - a vegetatív idegrendszer működésének harmonizálása (vérnyomás, vércukor, stb.), - javul az agyi kapacitás (jobb és bal agyfélteke harmonizálása), fejlődik az intuíció, - egyéni belső összhang megteremtése, javul a környezettel való kapcsolat, - nő az általános ellenállóképesség.
 
* STRESSZOLDÓ ÜZEMMÓD
Segít a szervezetnek adekvát módon reagálni bármilyen stressz okozóra.
Ajánlott: - fáradékonyság, idegesség, ingerültség esetén, - pszicho-emocionális izgatottság, alvászavar esetén, - izomsérülés, trauma, ütés, törés vagy egyéb problémák  kontaktus általi kezelésére.
 
* EGÉSZSÉG ÜZEMMÓD
Hatása a szervi funkciók hiányosságainak korrigálásában rejlik. Minden esetben alkalmazható.
Ajánlott: - megelőzésre, - infekciók,  - paraziták, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések megelőzésére és kiegészítő kezelésére, - heveny és krónikus betegségek kiegészítő kezelésére. - sérülések, utókezelés, rehabilitáció esetén.

 

Ára: - Triomed Harmonizátor CGI: bruttó 173. 990 Ft. 

 

 

image002--1-.jpg

 

 

2.) TRIOMED COMPACT 
Multifunkciós, aktív elektromágneses stimulációs készülék, melyet használhatunk otthonunkban, munkahelyünkön vagy akár vezetés közben a betegségek megelőzésére, az elsősegély biztosítására az orvosi segítség megérkezéséig, a heveny és idült betegségek kezelése, utókezelése és a rehabilitáció érdekében. Extrém magas frekvenciájú milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásukat, és a klinikai hatékonyság elérését a gyógyszerrezisztens esetekben.

 

Ergonomikus kivitelezésű, az aranymetszés szabályai szerint készült.

 

Rendelkezik a Harmonizátor–Triomed CGI készülék valamennyi, valamint a Triomed Universal orvostechnikai eszköz néhány lehetőségével. Minden üzemmódja egy-egy speciális programot valósít meg.

 

A TRIOMED COMPACT NYOLC ÜZEMMÓDBAN DOLGOZIK.

 

0. Harmónia üzemmód – térhatás
Segít kiküszöbölni a technogén elektromágneses sugárzások és egyéb stressztényezők emberi szervezetre gyakorolt negatív következményeit. A sugárzás hatására a levegőben lévő vízmolekulák (mint másodlagos mikrosugárzók) dinamikus klaszterein keresztül a biológiai rezonancia mechanizmusának megfelelően végbemegy az ember elektromágneses mezőjének korrekciója.
Ajánljuk: - az elektroszmog (számítógépek, mobiltelefonok, káros földsugárzás) elleni védelemre - a vegetatív idegrendszer működésének harmonizálására, (vérnyomás, vércukor, stb.) - a megváltozott és örökösen változó környezethez való adaptáció elősegítésére, - radioprotektor hatása révén a radiáció elleni védelemre, - az egyéni belső összhang megteremtésére, a környezettel való kapcsolat javítására.
Hatására: - Javul az agyi kapacitás (jobb és bal agyfélteke harmonizálása), - Visszaáll a sejtek genetikai emlékezete. - Nő az általános ellenállóképesség.
 
1. Univerzális üzemmód
Extrém magas frekvencián – EMF – 40-43 GHz-es rádiófrekvencián működik, mely megfelel a sejtkommunikáció frekvenciáinak, a hypothalamus-hypophysis-mellékvese-tengely (stressztengely), valamint a szabályzórendszer frekvenciáinak. Ennek köszönhetően a betegség okára hatva indítja be az öngyógyítás folyamatait, miközben közvetíti a szervezetnek az egészség rezgéseit. Sejtszinten a kezelés egész ideje alatt intenzív kommunikáció valósul meg a szervezet és a készülék között, a kezelés individuális.
Alkalmazása során: - csökkenthetjük a betegség kellemetlen kísérő tüneteit (fájdalom, gyulladás, ödéma)  - növeljük a szervezet regenerációs képességeit, - alkalmazásával a betegségek kiegészítő kezelésében elektronikus antibiotikum-hatást érhetünk el.
 
2. Egészség üzemmód
Hatása a szervi funkciók hiányosságainak korrigálásában rejlik. Minden esetben alkalmazható.
Ajánlott: - megelőzésre, - infekciók, - paraziták, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések megelőzésére és kiegészítő kezelésére, - heveny és krónikus betegségek kiegészítő kezelésére, - sérülések, utókezelés, rehabilitáció esetén.
 
3. Stresszoldó üzemmód
Megvédi a szív – és érrendszert, az emésztőszerveket, a központi és perifériás idegrendszert a stressz okozta károsodásoktól, valamint fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Segítségével – kiegészítő terápiás céllal – csökkenthetjük a gyógyszerfogyasztást is.
Ajánlott: - fáradékonyság, idegesség, ingerültség esetén, - pszicho-emocionális izgatottság, alvászavar esetén, - izomsérülés, trauma, ütés, törés vagy egyéb problémák kontaktus általi biorezonancia kezelésére.
 
4. Gyulladáscsökkentő üzemmód
Hat az immunrendszerre, rezgése megegyezik a nyirokrendszer frekvenciájával, valamint a vegetatív idegrendszer néhány struktúrájával. Immunrendszert erősítő és méregtelenítő hatása van. Alkalmazható sebek, horzsolások, égési sérülések és különböző gyulladásos folyamatok (többek közt ízületi gyulladások) kezelésére. Csökkenti az ödémát, a fájdalmat, a sebfertőzés veszélyét, és nagyban elősegíti a sejtregenerációt a sérült szövetekben.
 
5. Oxigén üzemmód
Növeli a szervezet ellenállóképességét az oxigénhiánnyal szemben. Javítja a kapillárisokban a mikrokeringést és a légzési lánc működését. Sejtszinten javul a szöveti légzés. Antioxidáns hatással rendelkezik. Alkalmazhatjuk elsősegélyként oxigénhiány (pl. szívroham, légzési rendellenesség, erős intoxikáció, magashegyi túrák) esetén az orvosi segítség megérkezéséig.
 
6. Fiatalság üzemmód
Harmonizálja a sejttáplálást és a metabolizmus folyamatait. Helyreáll a mikrokeringés, és normalizálódik a szervműködés. Javul a sejtreceptorok érzékenysége a biológiailag aktív anyagokkal (hormonokkal) szemben. Beindul a sejtregeneráció, aminek következtében a szervezet fiatalodik.
 
7. Infravörös üzemmód
Elektromágneses fotonsugárzást bocsát ki, ami a Nap sugárzásának alkotóeleme. Hatására javul a vérkeringés, normalizálódik a mikrokeringés, javul a sejtregeneráció és optimalizálódik az idegi-hormonális és az immunrendszer aktivitása, energiával tölti fel a sejteket. Ajánlott: idült gyulladásos betegségek, nehezen gyógyuló sebek és hegek kezelésére, illetve a II-es típusú cukorbetegség esetén az inzulinérzékenység fokozására , és az inzulintermelés elősegítése érdekében.

 

 

 

Ára: - Triomed Compact: bruttó 224.790 Ft. 

 

image002.jpg

 

3.) TRIOMED UNIVERSAL 
Aktív elektromágneses stimulációs készülék, rendeltetése szerint javasolt patológiás állapotok megelőzésére és kezelésére, alacsony intenzitású extrém magas frekvencia (EMF) és infravörös (IV) elektromágneses sugárzás alkalmazásával a bőrfelületen keresztül. Segít meggyorsítani a gyógyulási folyamatot, csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét, mellékhatásait, illetve a gyógyszert rosszul tűrő betegeknél elérni a pozitív klinikai eredményeket. A készülék alkalmazható egészségügyi intézményekben, illetve otthoni körülmények között.
A készülék gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és ödémacsökkentő hatással bír. A további klinikai-fiziológiai hatások a sejtregenerálódás folyamataiban, a szervezet ellenállóképességének javításában, a hemodinamika javulásában, stresszoldó hatásban, a vegetatív idegrendszer regulációjának normalizálásában nyilvánul meg.

 

A Triomed alapkészülék két sugárzóval rendelkezik, számos program és alprogram aktiválására képes. 

 

1.Univerzális sugárzó:
Milliméteres hullámhosszon, 40-43 GHz-es rádiófrekvencián működik, mely megfelel a sejtkommunikáció frekvenciáinak, a hypothalamus-hypophysis-mellékvesetengely (stressztengely) valamint a szabályzórendszer frekvenciáinak. Ennek köszönhetően a betegség okára hatva indítja be az öngyógyítás folyamatait, miközben közvetíti a szervezetnek az egészség rezgéseit. Sejtszinten, a kezelés egész ideje alatt intenzív kommunikáció valósul meg a szervezet és a készülék között, a kezelés minden pillanata egyénre szabott.  

 

2.Egészség sugárzó:
Hatása a szervi funkciók hiányosságainak korrigálásában rejlik. Minden esetben alkalmazható. 
 Ajánlott: - megelőzésre, - infekciók, - paraziták, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések esetén, - heveny és krónikus betegségek esetén, - sérülések, utókezelés, rehabilitáció esetén.  Alkalmazása során: - csökkennek a betegséget kísérő kellemetlen tünetek,  - a gyógyszerfogyasztás,  - a rehabilitációra fordított idő. 

 

Ára: - Triomed Universal: bruttó 298.450 Ft.

 

alvas.jpg

 

 

 

 ÖNÁLLÓ SUGÁRZÓK - ELEKTRONIKUS INFORMÁCIÓ HORDOZÓK

 

A komplex, speciális laboratóriumi körülmények közt megvalósított többszintű jelrögzítést az exkluzív BioTrEM-technológia tette  lehetővé. A sugárzók képesek egységes elektromágneses mezőt kialakítani a vizes közeggel, és az információátvitelnek köszönhetően közvetve hatni az ember energo-információs struktúrájára.

________________________________________

image001.png

 

 1. CSONTERŐ

 

Rendeltetése: A csont és a kötőszövetek anyagcseréjének normalizálása és regenerációs folyamatainak stimulálása. Az etalon összetétele: az ökológiailag tiszta környezetben található válogatott gyógynövények (fekete bodza, angelikagyökér, pichtaolaj, orgona virága és levele, borsmenta levele, nyírfakéreg, gesztenye virága és bambuszrügy) hologramja. A jelet az élő gyógynövényekről rögzítették, majd az etalont laboratóriumi körülmények között állították össze.
Hatása: - fájdalomcsillapító,  - ödémát csökkentő, - trofikus, - dezintoxikáló, - gyorsítja a csontszövet struktúrájának felépítését.
Ajánlott: - osteoporosis, osteochondrosis, arthritisek, - sérülések, balesetek, csonttörés, - csonthártyagyulladás, - izomdistrófia és kontraktúra, - lúdtalp és a végtagok görbülése,
- gyermekkori gerincferdülés, - parodontosis, a fogzománc elvékonyodása esetén.

 


________________________________________
   _image001.png
 

 

2. FITOPAJZS
Az etalon összetétele: az ökológiailag tiszta környezetben élő, válogatott gyógynövények (rezgő nyár, rozmaring, varádics, aranyvirág, calendula, gyermekláncfű, vad sárgarépa magja, szegfűszeg, teafaolaj) hologramja . A jelet az élő gyógynövényekről rögzítették, majd az etalont laboratóriumi körülmények között állították össze.
Hatása: - méregtelenítő, - epehajtó, - antiparazita, - vírusölő, - fertőzésgátló (felső légúti fertőzéseknél, nemi úton terjedő fertőzéseknél), - cisztózist megelőző, - bőrbetegségeket gyógyító.

 


________________________________________

 

  __image001.png

 

 

 

3. DELFIN - a delfinterápia elektronikus változata
Az információt természetes körülmények között élő delfinről rögzítették, amely erős bioenergetikai mezővel rendelkezik.

 

Hatása: - agyi vérkeringést javító, - pszicho-emocionális szféra állapotát normalizáló, - csökken a depresszió és a stressz, - az agyféltekék lassú hullámainak a szinkronizációja, - javul az agy munkájának az aktivitása, - javul az autista gyerekek állapota, - fájdalomcsillapító, - harmonizáló és erőnlétfokozó.

 

Ajánlott: - gyermekparalízis, - autizmus, - Down-kór, - a központi idegrendszer funkcionális zavara, - neuro-szenzorális halláscsökkenés, - neurózis, - poszttraumatikus stressz, - emlékezet- és tanulási zavarok, - pszichotraumák, - anyagcserezavarok esetén.

 


________________________________________

 

  ___image001.png
 

 

4. ECUPLES - ökológiailag tiszta penész- és gombairtó
Gombák hatására leggyakrabban a légzőszervek károsodnak, de az allergiákat és az ételmérgezéseket is zömében gombák okozzák. Az Ecuples sugárzóban az információ frekvenciahulláma megfelel a speciális szempontok szerint válogatott, hangsúlyozottan gombaölő, ökológiailag tiszta környezetben élő válogatott gyógynövényekének.
Az Ecuples sugárzó rendeltetése:
Különböző gombás fertőzések következtében kialakult betegségek kiegészítő kezelésére ajánljuk,

 

 

 

Hatása: - a nyálkahártya sérülés utáni regenerációjának gyorsítása, - a bőr (többek közt a fejbőr), a köröm betegségeinek gyógyulása, - a lakásokban, középületekben elszaporodott penész és gomba  megszüntetése, - az élelmiszerek tartósítása, - a kiskertekben – zöldségen, gyümölcsfákon – előforduló káros gombafélék megszüntetése.

 

 

 

Az Ecuples alkalmazása ajánlott: - hüvelyi candidiázis, - allergiás bronchitis, - gomba okozta dermatitis (bőrbetegség), - gomba okozta fülgyulladás, - gomba okozta keratitis (szaruhártyagyulladás), - gomba okozta stomatitis (fogínygyulladás), valamint más, gombák okozta betegségek esetében.
Az Ecuples sugárzó alkalmazása a gombás megbetegedések kezelésére alkalmazott más módszerekkel együttesen is alkalmazható, úgy megelőzés, mint terápiás céllal.

 


________________________________________

 

 image001.jpg

 

5. NEFRON
Alkalmazható a vese és a húgyutak betegségeinek megelőzésére és kiegészítő kezelésére.
Hatása: -fájdalomcsillapító, -gyulladáscsökkentő, -regeneráló, -ödémát csökkentő.

 

Ajánlott: -  a vese, a húgyhólyag és a húgyutak akut és krónikus gyulladásos megbetegedései, -  anyagcserezavarok (speciálisan vesekőbetegség), -  a vese autoimmun megbetegedése,  -  a vesét érintő toxikus behatások, - cukorbetegség, artériás hypertenzió, stb. következtében a vesében kialakult szklerózisos elváltozások (nephrosclerosis) esetén.
________________________________________
 
5. Kutyajó - Fizioterápiás immunmoduláló
A kutya szervezetének szabályzó rendszerére hat. Normalizálja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer munkáját.
Alkalmazható a következő betegségek megelőzésében és kezelésében:  - infekciós betegségek, - allergiák (kiütések, viszketés, szőrhullás, fulladás) - mérgezés (étel által, mérgekkel) - endokrin megbetegedések (cukorbetegség, a pajzsmirigy betegségei) - ízületi betegségek
Továbbá alkalmazható: - az idős kutyák életének meghosszabbításában, állapotuk javításában, - a kölykök egészséges fejlődésében, - a gyors rehabilitációban a műtétek vagy súlyos betegségek után, - sérülések gyógyításában (sebek, húzódások, törések, égések), - szülés utáni rehabilitáció
Alkalmazása: A Kutyajó-sugárzó a kutya nyakörvére rögzíthető. Alkalmazása nem korlátozott, de legalább napi 30 percben ajánlott. Alkalmazása bármilyen gyógyszeres kezeléssel összevonható, meggyorsítja a gyógyulási folyamatot. Segítségével csökkenthető a gyógyszermennyiség, mivel a kutya szervezetének saját szabályzó rendszerét stimulálja.
 
 Önálló sugárzók ára: bruttó 44.450 Ft
 
Az elektronikus információhordozók sora folyamatosan bővül!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 esztetika.jpg

 

  VEGYE KÉZBE CSALÁDJA EGÉSZSÉGÉT!

cemmed-logo.png

 Élettani hatás

Külső, a sejt működését zavaró tényezők hatására életbe lép a homeosztázist segítő rendszer: a sejtmembrán kettős lipid rétegében akuszto-elektromos rezgések keletkeznek, ideiglenes fehérjemolekula kapcsolatok létesülnek, melyek helyreállítják a normális sejtfunkciót, valamint az antennarendszer szerepét is betöltik. Ebben az esetben az extrém magas frekvenciájú (EMF) milliméteres hullámok információs-irányító szerepe jelentős.

A milliméteres hullámok elsődleges molekuláris célpontjai a receptorok fehérjéi a sejtmembránon. A receptorok fehérje molekuláira a víz molekuláin keresztül történik a ráhatás, melyek lényegében elnyelik a milliméteres jeleket. Az EMF felvevői a szabad vízmolekulák, melyek a saját energiájuk egy részét átadják a kötött molekulájú víznek. A milliméteres hullámok biológiai hatásának beindulásához elengedhetetlen a fehérjék kritikus hidratációja, miközben a fehérjék a funkcionálisan passzív állapotból átmennek a funkcionálisan aktív állapotba. A receptorok fehérjéi, - melyek átmennek ezen a fázison -, döntő hatást gyakorolnak a sejtben végbemenő metabolikus folyamatokra.

Az EMF-effektus fiziológiai koncepcióját Rodstat akadémikus fogalmazta meg: „A milliméteres terápia mechanizmusai – az élet meghosszabításának mechanizmusai”.

Az EMF-hullámok első célállomása a bőr kollagénjének fehérjestruktúráiban lekötött víz. A kollagén electret állapota és elektromosságot vezető tulajdonságai teremtik meg a feltételt a bőr receptoraiban található érzékeny idegsejtek – a Ruffini - testek – izgalomba hozatalához. A bőrben a milliméteres hullámokkal való érintkezési felületen több struktúra található: a bőr receptorai, szabad idegvégződések, immunkompetens sejtek (T-lymphocyta), és mikrokapillárisok. A bőrreceptorok izgalomba hozatala után az információ a szervezet védekező és irányító rendszerével összekötött csatornáin megy tovább. A továbbiakban lehetséges a gerincoszlop oldalsó szarvai praeganglionáris szinaptikus neuronjainak izgalomba hozása és a vegetatív ideggócokban elhelyezkedő MIF neuronok aktiválása, melyek a szinaptikus résekbe és éráramba adrenalint, noradrenalint, stb. választanak ki. 

 

 

MEGVÁSÁROLHATÓ:

Magyar Mónika

06 30 33 55 775 

EGYÉNRE SZABOTT BIOINFORMÁCIÓS KEZELÉS!

 

 stresszoldas.jpg

 

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Nánási Andrea
06-30-639-69-67
nanasiandrea7@gmail.com
Magyar Mónika
06/30-33-55-775
magyar.monika1@gmail.com

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2015 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 188863
Hónap: 3575
Nap: 90